Какво е TeachMe?

Независимо дали искате да научите нещо ново или да споделите това, което вече знаете, попаднали сте на правилното място.

TeachMe e иновативна образователна платформа, целяща едновременно да помага на учители и ученици да се развиват и подобряват своите знания, съчетавайки всички възможности на новите технологии.

Платформата предоставя на учителите всичко необходимо, за да обучават онлайн лесно и качествено и да достигнат до всеки, който има желание да учи и да се развива.

В TeachMe може да откриете онлайн обучения, частни уроци и безплатни курсове и семинари в различни професионални направления. Започнете да обучавате или учите днес!

Нашата история

През 2020 г. пандемията принуди образователната система да направи огромен скок към дигитализация, за която не бяхме подготвени. След като вече всички училища имат инструмента за онлайн обучение, остана нерешен проблемът за ефективността от неговото използване.

В стремежа си да подпомогнем учителската професия, ние създадохме цялостно решение за преподаване онлайн, с което учителите на България да достигат до всеки, който има желание да учи и да се развива.

С екип от 20 човека, за по-малко от година, успяхме да започнем с безплатните си обучения за учители.

Учители в час

През 2021 г. в безплатното обучение Учители в час се влючиха близо 6000 учители от цялата страна.

Бяха проверени повече от 3000 учебни ресурса, презентации, упражнения, тестове за оценка и игри, като чрез обратната връзка учителите успяха да подобрят своята методика и учебни ресурси.

Вярваме, че с все по-ефективното използване на дигиталните технологии в образователния процес ще се повишат резултатите на системата.

Големите Малки

През 2021 г. бяхме отличени в едно от най-престижните събития "Големите малки", организирано от 24 часа.

Наградата ни в сферата на социалното предприемачество потвърди правилната посока, в която се развива платформата и ни позволи да продължаваме да подпомагаме образователната система с още повече хъс.

Благодарни сме, че имаше хора, които повярваха в платформата и ни подкрепиха.

Какво постигнахме?

  • Повече от 50 проведени обучения в различни направления
  • Повече от 7 000 обучени курсисти
  • Над 30 безплатни обучения и семинари на различни теми
  • Над 400 часа видео съдържание
  • Над 30 000 гледания на образователните видеа
  • 97% позитивна обратна връзка

Обучени курсисти

Проведени обучения

Проведени семинара

Часа видео съдържание

Обратна връзка

Какво казват за нас

Е. Грозданова

Страхотни сте! Благодаря :* Разбирам, че ме чака много работа, мноого :)

Е. Попова

Много благодаря за цялото обучение! През цялото време си водих записки и ако отново менм на дистанционно обучение ще съм много по-уверенa!

И. Караганова

Поздравления и благодарности за професионализма и отдадеността. Научих много ценни неща, които се опитвам да приложа на практика.

А. Апрахамова

Адмирации към професионализма на екип TeachMe и към това, което правите за българския учител! Бъдете здрави!

А. Вичева

Здравейте, на 32г. съм, учител от няколко месеца. Радвам се, че има такива млади, мотивирани и готини хора като вас, които желаят да ни помогнат в обучението!

И. Мелникова

Вашият курс се различава от всички посетени от мен уебинари до този момент, а те никак не са малко! Изпълвате ме с надежда и ентусиазъм!

Г. Георгиев

Радвам се, че се записах на това обучение. Разглеждате наболели теми и ни давате мотивация ние да мотивираме нашите ученици, въпреки ситуацията.

А. Александрова

Имам 35 години педагогическа дейност и чутото ме заинтригува. Благодаря!

И. Атанасова

Много увлекателно поднесена, изключително полезна информация! Благодаря!

В. Йорданова

Благодаря Ви! Учител съм от 23 години, но въпреки всичко, смятам, че винаги има какво ново да се научи.